plaja
 • detalii oferta
  Plaja Phuket
 • detalii oferta
  Relaxare in Insula Chios
 • detalii oferta
  Sejur Pattaya 8 zile
 • la cerere detalii oferta
  INDIA - Mumbai si Goa

  Sejur 7 nopti/ 8 zile 

  Valabilitate: 1 mai  - 30 septembrie 2016

 • detalii oferta
  Plaja in Mexic - Riviera Maya

  Imaginile nu mint : in Mexic, marea are albastrul pe care-l vezi in poze, iar nisipul e alb, fara nici un ajutor din Photoshop! Riviera Maya are cate ceva de oferit oricarui vizitator, insa principalul motiv pentru care atatia turisti o aleg pentru vacanta sunt cei peste 100 de km de plaje. 

 • la cerere detalii oferta
  Vacanta in Tenerife

  Ai cel putin doua motive sa-ti petreci vacanta de vara in Tenerife : plajele nenumărate ÅŸi diferite una de cealaltă, de la plaje cu nisip auriu, la cele cu nisip negru vulcanic  ÅŸi vulcanul Teide - situat la 3700 de metri - cel mai inalt varf din Spania - in mijlocul unei rezervatii naturale, cu o flora deosebita! 

 • detalii oferta
  Fascinatia Africii - Tanzania & Zanzibar
 • detalii oferta
  Sejur Republica Dominicana – Punta Cana 8 zile
 • detalii oferta
  Sejur Sri Lanka 8 zile
 • detalii oferta
  Circuit Sri Lanka 8 zile - Exotic Sri Lanka
 • 885 € detalii oferta
  Plaja in Zanzibar

  Cunoscut pana in secolul al 19-lea mai ales datorita exportului de mirodenii si traficului cu sclavi, Zanzibar a devenit mai mult decat un simplu punct de tranzit pe un itinerariu. Combinatia unica de plaje superbe si recifuri de corali e completata de farmecul decadent al capitalei Stonetown, al carui centru istoric a fost  inclus in Patrimoniul UNESCO.

 • detalii oferta
  Vacanta in Calabria

  Situata in Sudul extrem al Italiei, Calabria e o regiune separata de restul peninsulei prin istorie, geografie si cultura - o lume cu totul aparte, mai saraca, poate, mai salbatica si mai atasata de traditii decat jumatatea sa nordica, dar cu atat mai surprinzatoare si mai autentica! Cliseele latine inca mai predomina - taranci imbracate in traditionalele costume negre, rufele atarnate la vedere - la fel si pasiunile clasice pentru mancare, familie, fotbal, dragoste si religie. Cu toate acestea, insa, vechile idealuri ale onoarei si ospitalitatii au ramas nestirbite. Clima placuta, culorile marii, coastele stancoase care alterneaza cu plaje pustii, natura salbatica si misterioasa, aromele puternice ale gastronomiei locale si vestigiile antichitatii o recomanda ca o destinatie perfecta de vacanta pentru orice perioada a anului.

 • detalii oferta
  Eden Roc at Cap Cana - Punta Cana, Rep. Dominicana

  Gandeste-te la arhitectura magnifica a Rivierei Franceze. Apoi adauga influente coloniale spaniole. Si imagineaza-ti niste vile de poveste, ascunse in mijlocul padurilor de palmieri ce marginesc plajele Caraibelor – aceasta e o descriere care paleste in fata realitatii! Arhitecta italiana Marina Nova a creat aici cel mai interesant hotel din zona – un paradis de lux, liniste si stil, cu ferestre imense, verande luminoase si curti interioare de unde poti admira spectacolul naturii!

 • detalii oferta
  Festivalul Florilor din Madeira

  In Madeira, inceputul primaverii e marcat de  Festivalul Florilor, care are loc in fiecare an, dupa Paste. Festivitatile pornesc din capitala, Funchal, locul unui spectacol grandios! Artistii impodobesc strazile cu covoare de flori si mii de copii imbracati in costume colorate se aduna in centru - Praca do Municipio - pentru a construi un adevarat zid format din flori - numit Zidul Sperantei.  

 • detalii oferta
  Litoralul romanesc

  Pentru fiecare turist, fie el dornic de odihna si relaxare, fie dornic de aventura, distractie, viata activa si sport, litoralul Marii Negre il intampina, de fiecare data, cu acel ceva, pe gustul sufletului lui.

 • detalii oferta
  Romania Turistica

  Cu o lungă ÅŸi distinsă istorie, România este un tezaur de cultură, artă ÅŸi frumuseÅ£e naturală. În ciuda greutăţilor ÅŸi a provocărilor de a fi o Å£ară în dezvoltare, frumuseÅ£ea României este magnifică prin mulÅ£imea de monumente, tradiÅ£ii ÅŸi locuri culturale moÅŸtenite.