Romania
 • detalii oferta
  Maramures

  Indiferent de anotimpul in care il veti vizita, acest loc are magia si farmecul sau special si va veti gasi astfel în mijlocul naturii pure si a imprejmuirilor de vis. 

 • detalii oferta
  Nordul Moldovei: Bucovina

  “Pentru putine popoare se gaseste un tinut relativ mic ca acesta in care sa se cuprinda atata frumusete, atata bogatie de astazi si amintiri din trecut asa de imbelsugate, de indepartate si sfinte“. – Nicolae Iorga

 • detalii oferta
  Romania Turistica

  Cu o lungă ÅŸi distinsă istorie, România este un tezaur de cultură, artă ÅŸi frumuseÅ£e naturală. În ciuda greutăţilor ÅŸi a provocărilor de a fi o Å£ară în dezvoltare, frumuseÅ£ea României este magnifică prin mulÅ£imea de monumente, tradiÅ£ii ÅŸi locuri culturale moÅŸtenite.

 • detalii oferta
  Delta Dunarii

  Un paradis abia atins de om, Delta Dunarii te intampina cu apusuri de soare romantice, cu canale gata sa fie explorate, cu pescarusi ce-ti cer atentie si popandai ce se joaca de-a v-ati ascunselea.

 • detalii oferta
  Litoralul romanesc

  Pentru fiecare turist, fie el dornic de odihna si relaxare, fie dornic de aventura, distractie, viata activa si sport, litoralul Marii Negre il intampina, de fiecare data, cu acel ceva, pe gustul sufletului lui.