franta
 • detalii oferta
  Gradinile Suspendate din Marqueyssac

  Una dintre cele mai spectaculoase gradini din Europase afla in Vezac, in cadrul departamentului Dordogne din Franta: este vorba de Gradinile Marqueyssac, situate la poalele Castelului cu acelasi nume - de altfel, regiunea Dordogne este supranumita " Tara celor 1000 de castele"! Cu o suprafata de peste 15000 de arbusti, Gradinile Marqueyssac sunt ingrijite de numai 4 persoane si ofera o priveliste impresionanta asupra Castelului si satelor medievale de-a lungul raului Dordogne!

 • detalii oferta
  Vacanta la Paris

  Dantelaria din fier a Turnului Eiffel  pe fundalul cerului la asfintit, Arcul deTriumf dominand stralucitorul Champs Elysees, Catedrala Notre Dame cu amenintatoarele statui gotice si podurile care traverseaza Sena, marginite de cafenele in stil art nouveau sunt doar cateva din imaginile care au consacrat Parisul! 

 • detalii oferta
  Castelele de pe Valea Loirei

  Un drum de aproximativ 600 km leaga cele mai spectaculoase castele ale Frantei intr-un peisaj care pare ca a ramas impietrit in timp. Valea Loirei, caci despre ea este vorba, este una dintre cele mai frumoase zone ale Frantei, unde nu doar natura, ci si arhitectura locului te imbie la visare. De-a lungul raului, castele, fortarete medievale si locuinte datand din perioada Renasterii isi spun povestea - regi, artisti si scriitori au fost sedusi de frumusetea locurilor si s-au stabilit pe malurile Loirei. 

 • detalii oferta
  Parfumeriile din Grasse - Esentele Frantei

  Bucura-te de mireasma si romantismul acestei zone - toate concentrate intr-o sticluta cu parfum! 

  Acest circuit cuprinde o vizita la distileriile din Grasse si la centrul de training pentru industria parfumurilor in Forcalquier.  Trage aer adanc in piept si lasa-te invaluit de parfumul si povestile din Grasse!