city break
 • detalii oferta
  Venetia - Escapada in cuplu la Hotel Cipriani

  Scrie-ti povestea de dragoste in cel mai idilic jurnal de calatorie!

  Sfat: Atentie! Odata ajuns aici, vei simti ca inima iti va iesi din piept!

 • detalii oferta
  Roma - "Caput Mundi"

  Acum aproape 3000 ani, pe cele 7 dealuri din apropierea malurilor raului Tibru, temelia Romei a fost pusa. Este unul dintre orasele antice Europene si, inca de-atunci, a fost locuit in mod constant si este  considerat un important punct de reper istoric.

 • detalii oferta
  City Break Londra

  Unul dintre cele mai vizitate orase ale lumii, Londra poate multumi orice vizitator, oferind totul:  de la istorie la cultura, arta, muzee celebre, arhitectura, diversitate, restaurante si magazine de top! 

 • detalii oferta
  Innsbruck si satele de vacanta

  Cinci ispite – nenumarate posibilitati.

  Alpi cu atmosfera de sat fermecator. Sentimentul de “acasa” in mijlocul naturii, insa foarte aproape de centrul orasului.

  Satele de vacanta ale Innsbruck-ului sunt ca niste bijuterii rare: ispititoare, seducatoare si diversificate, insa unice – fiecare merita cate-o vizita din partea voastra.

 • detalii oferta
  City Break Nuremberg

  Nuremberg, al doilea oras din Bavaria ca marime, si capitala neoficiala a Franconiei, e un loc plin de energie, unde viata de noapte intensa e completata de arhitectura spectaculoasa. Timp de secole, a fost cetatea de scaun a Sfantului Imperiu Roman si resedinta preferata a regilor Germaniei - care isi pastrau aici bijuteriile coroanei. A fost si ramane un magnet pentru artisti - Albrecht Durer s-a nascut si a petrecut o parte din viata aici, dar, mai ales pentru copii - in perioada Sarbatorilor de iarna,  Muzeul Jucariilor si Pietele de Craciun sunt luate cu asalt! 

 • detalii oferta
  City Break Stockholm

  În Stockholm, fiecare zi este altfel, dezvăluind turistului de rând o imagine surprinzătoare de la fiecare colÅ£iÅŸor de stradă sau o priveliÅŸte inedită de pe fiecare pod sau canal. Cu influenÅ£e germanice, dar cu un aer londonez, Stockholm este o destinaÅ£ie apreciată mai ales de turiÅŸtii curioÅŸi, pregătiÅ£i să descopere la tot pasul ceva nou, o experienţă inedită. 

 • detalii oferta
  Austria - Viena si Salzburg

  Sunt atatea lucruri de facut si de vazut in Austria incat nu trebuie sa te fortezi sa le inghesui intr-un timp scurt. Austria este, in primul rand, un loc in care te relaxezi, pe care sa-l savurezi. Frumusetea sa naturala este rezultatul a milenii de activitate a Mamei Natura, iar arhitectura si arta au fost minutios create de multe maini pricepute, de-a lungul secolelor.

  Muzica a avut intotdeauna o importanta majora in Austria. Aici s-au nascut mari compozitori si tot aici au fost create opere de renume mondial. Insa nu doar muzica clasica este cultivata in aceasta tara.