vacanta
  • detalii oferta
    Venetia - Escapada in cuplu la Hotel Cipriani

    Scrie-ti povestea de dragoste in cel mai idilic jurnal de calatorie!

    Sfat: Atentie! Odata ajuns aici, vei simti ca inima iti va iesi din piept!

  • detalii oferta
    La Bella Sicilia - Circuit Palermo- Siracusa- Taormina

    Se dau: o insula scaldata de soare, care se reflecta in mare si crestele vulcanilor, fumegand in departare.
    Se adauga: dealuri acoperite de o vegetatie luxurianta, plaje incantatoare si ruinele unor civilizatii antice. Mai departe, trebuie doar sa-ti pastrezi ochii deschisi si simturile alerte - Sicilia e un spectacol al naturii care-ti va solicita trupul si spiritul si iti promitem ca, dupa ce ai cedat farmecului ei decadent, te vei intoarce. 

  • detalii oferta
    Cuba - Orasele Coloniale

    Vechea eleganta a Cubei inca mai dainuie, in catedrale spaniole si resedinte rococo, in ecoul masinilor de epoca ce strabat, hurducaind, strazile marginite de palmieri si cladirile in ruina. Te invitam s-o descoperi cu un circuit ce atinge cele mai importante orase din Cuba : Havana, Trinidad, Cienfuegos si Santiago de Cuba! 

  • detalii oferta
    Maroc - inceputul unei frumoase prietenii

    In Maroc, daca nu reusesti sa-ti convingi partenerul de discutie ca raspunsul este NU, iti va ramane doar sa spui „Insha’allah” si problema e rezolvata! Sarutarile pe obraz sunt o forma de salut, iar numarul lor e direct proportional cu gradul de apropiere fata de persoana pe care-o intalnesti. Si totusi, in cultura marocana, simbolul iubirii nu e inima, ci.. ficatul!

     


  • detalii oferta
    Plaja in Mexic - Riviera Maya

    Imaginile nu mint : in Mexic, marea are albastrul pe care-l vezi in poze, iar nisipul e alb, fara nici un ajutor din Photoshop! Riviera Maya are cate ceva de oferit oricarui vizitator, insa principalul motiv pentru care atatia turisti o aleg pentru vacanta sunt cei peste 100 de km de plaje. 

  • la cerere detalii oferta
    Mexic - quesadilla, plaja si vestigii mayase

    Unele locuri te uimesc, altele te seduc - Mexicul le face pe amandoua. Doar prin magie s-ar putea explica de ce un loc in care s-au intalnit atat de multe culturi si-a pastrat autenticitatea, farmecul si misterul.  Iti propunem un circuit care atinge capitala Mexico City, orasele coloniale Guanajuato si San Miguel de Allende si superbele plaje din Peninsula Yucatan.

  • detalii oferta
    Roma - "Caput Mundi"

    Acum aproape 3000 ani, pe cele 7 dealuri din apropierea malurilor raului Tibru, temelia Romei a fost pusa. Este unul dintre orasele antice Europene si, inca de-atunci, a fost locuit in mod constant si este  considerat un important punct de reper istoric.

  • la cerere detalii oferta
    Vacanta in Tenerife

    Ai cel putin doua motive sa-ti petreci vacanta de vara in Tenerife : plajele nenumărate ÅŸi diferite una de cealaltă, de la plaje cu nisip auriu, la cele cu nisip negru vulcanic  ÅŸi vulcanul Teide - situat la 3700 de metri - cel mai inalt varf din Spania - in mijlocul unei rezervatii naturale, cu o flora deosebita! 

  • detalii oferta
    Sejur Havana & Varadero

    Plantatii de cafea  , vechi orase coloniale, muzica, dans,  plaje magnifice.... si, peste toate, buna dispozitie a cubanezilor!  Prietenosi, spontani si comunicativi, iti dau senzatia ca se misca in ritm de dans - sunt sanse mari sa fii cucerit de Cuba inca de la sosire! 

  • detalii oferta
    Innsbruck si satele de vacanta

    Cinci ispite – nenumarate posibilitati.

    Alpi cu atmosfera de sat fermecator. Sentimentul de “acasa” in mijlocul naturii, insa foarte aproape de centrul orasului.

    Satele de vacanta ale Innsbruck-ului sunt ca niste bijuterii rare: ispititoare, seducatoare si diversificate, insa unice – fiecare merita cate-o vizita din partea voastra.

  • detalii oferta
    Circuit Emiratele Arabe Unite 8 zile - Descopera Dubai si Abu Dhabi
  • la cerere detalii oferta
    Circuit Self Drive Spania 8 zile - Cultura si Traditie Andaluza

    Descopera una dintre cele mai vestite provincii ale Spaniei, o provincie ce atrage prin bijuteriile sale arhitecturale, festivalurile, luptele cu tauri, cultura si.....flamenco!   

  • detalii oferta
    Circuit Sri Lanka 8 zile - Exotic Sri Lanka
  • detalii oferta
    City Break Stockholm

    În Stockholm, fiecare zi este altfel, dezvăluind turistului de rând o imagine surprinzătoare de la fiecare colÅ£iÅŸor de stradă sau o priveliÅŸte inedită de pe fiecare pod sau canal. Cu influenÅ£e germanice, dar cu un aer londonez, Stockholm este o destinaÅ£ie apreciată mai ales de turiÅŸtii curioÅŸi, pregătiÅ£i să descopere la tot pasul ceva nou, o experienţă inedită. 

  • detalii oferta
    Austria - Viena si Salzburg

    Sunt atatea lucruri de facut si de vazut in Austria incat nu trebuie sa te fortezi sa le inghesui intr-un timp scurt. Austria este, in primul rand, un loc in care te relaxezi, pe care sa-l savurezi. Frumusetea sa naturala este rezultatul a milenii de activitate a Mamei Natura, iar arhitectura si arta au fost minutios create de multe maini pricepute, de-a lungul secolelor.

    Muzica a avut intotdeauna o importanta majora in Austria. Aici s-au nascut mari compozitori si tot aici au fost create opere de renume mondial. Insa nu doar muzica clasica este cultivata in aceasta tara.

  • detalii oferta
    Vacanta in Calabria

    Situata in Sudul extrem al Italiei, Calabria e o regiune separata de restul peninsulei prin istorie, geografie si cultura - o lume cu totul aparte, mai saraca, poate, mai salbatica si mai atasata de traditii decat jumatatea sa nordica, dar cu atat mai surprinzatoare si mai autentica! Cliseele latine inca mai predomina - taranci imbracate in traditionalele costume negre, rufele atarnate la vedere - la fel si pasiunile clasice pentru mancare, familie, fotbal, dragoste si religie. Cu toate acestea, insa, vechile idealuri ale onoarei si ospitalitatii au ramas nestirbite. Clima placuta, culorile marii, coastele stancoase care alterneaza cu plaje pustii, natura salbatica si misterioasa, aromele puternice ale gastronomiei locale si vestigiile antichitatii o recomanda ca o destinatie perfecta de vacanta pentru orice perioada a anului.

  • detalii oferta
    Tortuga Bay - Punta Cana, Rep. Dominicana

    Membru al Leading Hotels of the World si singurul hotel din regiune distins cu AAA Five Diamond, Tortuga Bay ofera eleganta, intimitate si servicii la cel mai inalt nivel . Este situat pe cea mai populara plaja din Caraibe, in apropierea unei rezervatii naturale cu 15 izvoare si propria plaja cu nisip alb. Toate cele 13 vile care compun resortul au fost amenajate de Oscar de la Renta. 

  • detalii oferta
    Zoetry Agua - Punta Cana, Rep. Dominicana

    Ofera-ti o vacanta exclusivista – Zoetry Agua are tot ce ti-ai putea dori: liniste, izolare, romantism, interioare luxoase si restaurante de top. 

  • detalii oferta
    Lacul Garda - Escapada in familie

    O vacanta la Lacul Garda nu inseamna doar plaja si plimbari seara, pe faleza. Zona ofera numeroase locuri de vizitat si descoperit. In afara de peisajul lacurilor din Nord, te poti bucura de adrenalina din plin la Gardaland sau te poti relaxa in natura, in Parco Natura Viva, de langa Verona. 

  • detalii oferta
    Festivalul Florilor din Madeira

    In Madeira, inceputul primaverii e marcat de  Festivalul Florilor, care are loc in fiecare an, dupa Paste. Festivitatile pornesc din capitala, Funchal, locul unui spectacol grandios! Artistii impodobesc strazile cu covoare de flori si mii de copii imbracati in costume colorate se aduna in centru - Praca do Municipio - pentru a construi un adevarat zid format din flori - numit Zidul Sperantei.