italia
  • detalii oferta
    Venetia - Escapada in cuplu la Hotel Cipriani

    Scrie-ti povestea de dragoste in cel mai idilic jurnal de calatorie!

    Sfat: Atentie! Odata ajuns aici, vei simti ca inima iti va iesi din piept!

  • detalii oferta
    La Bella Sicilia - Circuit Palermo- Siracusa- Taormina

    Se dau: o insula scaldata de soare, care se reflecta in mare si crestele vulcanilor, fumegand in departare.
    Se adauga: dealuri acoperite de o vegetatie luxurianta, plaje incantatoare si ruinele unor civilizatii antice. Mai departe, trebuie doar sa-ti pastrezi ochii deschisi si simturile alerte - Sicilia e un spectacol al naturii care-ti va solicita trupul si spiritul si iti promitem ca, dupa ce ai cedat farmecului ei decadent, te vei intoarce. 

  • detalii oferta
    Napoli si Riviera Amalfitana

    Riviera Amalfitana – o intindere de 60 de kilometri de coasta, care inconjoara Golful Napoli – se numara printre cele mai cautate destinatii de vara din Italia. In ciuda aglomeratiei din sezon, turistii vin aici pentru relaxare, mancare buna si natura – privelistile, exploatate la maximum in filmele de Hollywood, au devenit celebre.

  • detalii oferta
    Roma - "Caput Mundi"

    Acum aproape 3000 ani, pe cele 7 dealuri din apropierea malurilor raului Tibru, temelia Romei a fost pusa. Este unul dintre orasele antice Europene si, inca de-atunci, a fost locuit in mod constant si este  considerat un important punct de reper istoric.

  • detalii oferta
    Vacanta la plaja in Sicilia

    Sicilia satisface toate cerinÅ£ele celor care o aleg drept destinaÅ£ie de vacanţă, indiferent dacă este vorba despre iubitori de plaje superbe, de mare ÅŸi de natură sau de pasionaÅ£i de artă, cultură sau istorie. 

    Daca vii aici in cautarea soarelui, vara , ti-am pregatit o selectie cu cele mai bune plaje si hotelurile care ne plac! 

  • detalii oferta
    Vacanta in Toscana

    Asemenea unui vin bun, Toscana si-a desavarsit frumusetea in timp. Incepand cu perioada etrusca, continuand cu cea romana si atingand punctul culminant in Renastere... Este, probabil, cel mai mare muzeu al umanitatii - nu e de mirare ca atrage vizitatorii prin magnificele orase de arta sau peisajele cu dealuri unduitoare, presarate cu podgorii si ferme vechi de sute de ani. Gurmanzii si intragostitii de vin sunt captivati de bucataria simpla, dar senzationala, studentii vin aici pentru limba si cultura italiana, familiile cu copii, in concediu, migreaza spre partea de coasta, atrasi de plaje si de mare. Sunt multe de vazut si de facut - cel mai greu e sa te decizi de unde incepi. 

  • detalii oferta
    Vacanta in Calabria

    Situata in Sudul extrem al Italiei, Calabria e o regiune separata de restul peninsulei prin istorie, geografie si cultura - o lume cu totul aparte, mai saraca, poate, mai salbatica si mai atasata de traditii decat jumatatea sa nordica, dar cu atat mai surprinzatoare si mai autentica! Cliseele latine inca mai predomina - taranci imbracate in traditionalele costume negre, rufele atarnate la vedere - la fel si pasiunile clasice pentru mancare, familie, fotbal, dragoste si religie. Cu toate acestea, insa, vechile idealuri ale onoarei si ospitalitatii au ramas nestirbite. Clima placuta, culorile marii, coastele stancoase care alterneaza cu plaje pustii, natura salbatica si misterioasa, aromele puternice ale gastronomiei locale si vestigiile antichitatii o recomanda ca o destinatie perfecta de vacanta pentru orice perioada a anului.

  • detalii oferta
    Lacul Garda - Escapada in familie

    O vacanta la Lacul Garda nu inseamna doar plaja si plimbari seara, pe faleza. Zona ofera numeroase locuri de vizitat si descoperit. In afara de peisajul lacurilor din Nord, te poti bucura de adrenalina din plin la Gardaland sau te poti relaxa in natura, in Parco Natura Viva, de langa Verona. 

  • detalii oferta
    Florenta - O poveste de dragoste

    Atmosfera - culturala istorica, romantica

    Sfat - Atentie! Te poti pierde extrem de usor in acest oras, insa la final esti rasplatit de fiecare data cu o comoara.