Sejur Emiratele Arabe Unite - Ras al Khaimah 8 zile
  • Uita de cosmopolitul Dubai si incearca emiratul Ras al Khaimah! 

    Ras al Khaimah este destinatia ideala pentru cei care vor sa se relaxeze la soare, pentru iubitorii de aventura si sporturi in aer liber si pentru cei care doresc sa se rasfete intr-un resort de lux. 

    In orasul Ras al Khaimah vei putea vizita veche fortareata, actual muzeu si unul dintre cele mai frumoase monumente din Golful Persic. Fortareata dateaza din secolul al XVIII – lea si itinial a fost resedinta seicilor. In 1987 cladirea a devenit Muzeul Ras al Khaimah unde puteti admira adevarate comori arheologice ce dateaza din anul 2500 i.Hr.

    Khatt este o statiune balneara foarte apreciata de catre localnici. Cele trei izvoare termale au proprietati curative pentru diferite afectiuni.

    Mai poti vizita portul Kush si situl arheologic Wadi Haqil.

    Pe scurt, Ras al Khaimah este o destinatie care a copiat cei mai bun de la Dubai si Abu Dhabi prin resorturile de lux si serviciile de calitate, oferind in plus un spatiu mai aerisit si un relief mai variat. 

    Itinerar pe scurt:

    Ziua 1 : Sosire in Dubai - transfer in Ras al Khaimah

    Ziua 2-7 : Ras al Khaimah

    Ziua 8 : Transfer Ras al Khaimah - Dubai

  • Ras al Khaimah este cel mai nordic emirat si multi spun despre el sa este cel mai frumos. Din punct de vedere al reliefului si al atractiilor naturale acesta prezinta cea mai mare diversitate dintre toate cele 7 emirate. Veti gasi aici munti si vai, desert si mare. Ras al Khaimah este si granarul EmiratelorArabe Unite, aici avandu-si  izvorul nenumarate rauri si vai roditoare. 

  • Aici vei gasi mancare pentru toate gusturile.  In mall-uri vei gasi toate tipurile de restarurante, iar pentru cei mai exotici recomandam specialitatile libaneze sau indiene.


    Cea mai ieftina varianta este shawarma sau falafel.

cum ajungi acolo

Zbor direct din Bucuresti pana in Dubai. Contancteza-ne pentru a afla cea mai buna optiune. 

Travel Tips

Este foarte important sa negociati in piete, si chiar si in situatiile in care nu vi se poate oferi o reducere foarte mare, vanzatorul se va astepta de la tine sa joci jocul negocierii.