• Hotel Eden Roc at Cap Cana - Punta Cana, Rep. Dominicana

    Gandeste-te la arhitectura magnifica a Rivierei Francezei. Apoi adauga influente coloniale spaniole. Si imagineaza-ti niste vile de poveste, ascunse in mijlocul padurilor de palmieri ce marginesc plajele Caraibelor – aceasta e o descriere care paleste in fata realitatii! Arhitecta italiana Marina Nova a creat aici cel mai interesant hotel din zona – un paradis de lux, liniste si stil, cu ferestre imense, verande luminoase si curti interioare de unde poti admira spectacolul naturii!

  • Hotel Tortuga Bay - Punta Cana, Rep. Dominicana

    Membru al Leading Hotels of the World si singurul hotel din regiune distins cu AAA Five Diamond, Tortuga Bay ofera eleganta, intimitate si servicii la cel mai inalt nivel. Este situat pe cea mai populara plaja din Caraibe, in apropierea unei rezervatii naturale cu 15 izvoare si propria plaja cu nisip alb. Toate cele 13 vile care compun resortul au fost amenajate de Oscar de la Renta. 

  • Zoetry Agua

    Ofera-ti o vacanta exclusivista – Zoetry Agua are tot ce ti-ai putea dori: liniste, izolare, romantism, interioare luxoase si restaurante de top. Cele 96 de bungalowuri sunt raspandite de-a lungul unei plaje albe cu palmieri, scaldata de apele stralucitoare ale Marii Caraibelor.

     

  • Hotel Chateau de la Tour

    Situat in Cannes, Château de la Tour ofera echilibrul perfect intre discretie, eleganta si confort, cu gradini generoase, terase scaldate de soare si privelisti ale marii. Cladirea dateaza din 1870 si numara doar 34 de camere - ceea ce o deosebeste de alte hoteluri din Cannes este parcul privat de 5000 mp si panorama asupra golfului.  Te poti bucura de un sejur linistit, la numai 5 minute de efervescenta si agitatia de pe Croisette !

    la cerere
  • Hotel The Ashbee - Taormina

    Amenajat intr-o vila de lux din 1900, de catre arhitectul Charles Robert Asbee, hotelul e un omagiu adus creatorului sau. A fost decorat in stil colonial, insa influentele greci si siciliene sunt vizibile. Camerele elegante dispun de seminee , iar teraa panoramica, piscina si parcul au vedere la Golful Taormina. 

    la cerere
  • Reid's Palace

    Reid's Palace este in mod clar cel mai bun hotel din Madeira. Vechi de peste 100 de ani, inconjurat de gradini cu vedere la Oceanul Atlantic, este una din emblemele insulei si apartine lantului Belmond ( Orient Express).
    Parcurile de pe domeniul sau sunt renumite pe plan international, iar una din piscinele excerioare  cu apa de mare iti ofera sansa de a plonja direct in Ocean! 

     

    la cerere
  • Le Meurice

    Cu vedere la Gradinile Tuileries , Le Meurice ocupa un binemeritat loc in topul celor mai elegante hoteluri din intreaga lume!

    Imbinand opulenta secolului al 18lea cu flerul contemporan, surprins in interioare Philippe Starck, Le Meurice seamana mai curand cu un luxos palat al aristocratiei, decat cu un hotel obisnuit. 

    Situarea este si ea optima - intre Place de la Concorde si Luvru - perfecta pentru tot ce are Parisul de oferit. Printre oaspetii celebri ai hotelului s-a numarat si Salvador Dali, insa, in ultimii ani, a fost preferatul starurilor din muzica si cinematografie.  Fiecare din cele sapte etaje e amenajat in alt stil, dar numitorul comun este luxul - de la camerele spatioase si elegante, si pana la baile uriase, placate cu marmura.

    la cerere
  • Iberostar el Mirador

    Lux, atentie la detalii si eleganta - astfel e definit Grand hotel Mirador! Dispune de 120 de apartamente si se bucura de o amplasare perfecta : chiar vis-a-vis de Playa del Duque, in Sudul Tenerifelor.

    Ar trebui sa stii ca Iberostar Mirador este destinat exclusiv adultilor - deci e perfect pentru o vacanta relaxata si intima. Iti vor placea gradinile care-l inconjoara ( peste 72000 de metri patrati de vegetatie luxurianta), piscinele mari, centrul de wellness si, mai ales, restaurantul ! 

    la cerere
  • Neptune Pwani - de la 1291 EUR / persoana / sejur!

    Situat in partea de Nord a insulei, pe o plaja minunata cu nisip alb, la 45 minute distanta de StoneTown. Este construit in stil traditional , cu bungalowuri cu acoperisuri de trestie. Restaurantul principal este tip bufet, mai exista alte trei restaurante a la carte si 2 baruri . Ofera regim de all inclusive- cu trei mese pe zi si gustari. 

    Pret sejur - de la 1291 EUR / persoana 

    Include zbor, transfer , taxe aeroport, 7 nopti cazare cu tipul de masa precizat 

    pret de la 1291
  • Ocean Paradise - de la 1045 EUR / persoana / sejur !

    Situat pe coasta de Nord - Est, se intinde pe o suprafata de 6.5 hectare. Toate camerele, dispuse in bungalowuri construite in stil traditional, au vedere la mare si beneficiaza de balcoane sau terase unde te poti relaxa in voie, privind Oceanul.  Cele trei restaurante ofera preparate internationale si traditionale . In fiecare seara au loc spectacole iar in timpul zilei, competitii sportive pe plaja. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din Estul insulei, ca raport calitate-pret! 

    Pret sejur -de la 1045 EUR / persoana 

    Include zbor cu plecare din Bucuresti, taxe aeroport, transfer , cazare 7 nopti, demipensiune

    pret de la 1045
  • Diamond Mapenzi - de la 1269 EUR/ persoana/ sejur!

    Se intinde pe o suprafata de 4 hectare, in mijlocul unei gradini tropicale de 4 hectare, cu flori si palmieri, Diamond Mapenzi dispune de 87 de camere, decorate in stil traditional si dotate cu tot confortul. Ofera regim de all inclusive, cu 1 restaurant tip bufet si 2 restaurante a la carte. Fiind situat pe coasta de Est, in timpul refluxului, marea se retrage destul de mult si trebuie sa mergi cateva minute pana la punctul la care poti inota, insa raportul calitate - pret este excelent! 

    Pret sejur : de la 1269 EUR/ persoana

    Pretul include : zbor cu plecare din Bucuresti , taxe aeroport, transferuri, cazare 7 nopti , all inclusive 

    pret de la 1269
  • Blue Bay Resort and Spa- de la 1179 EUR/ persoana/ sejur!

    Situat direct pe plaja cu nisip alb, alaturi de reciful de corali, pe coasta de Nord- Est, la 45 km de Stone Town. Dispune de 112 camere, organizate in bungalowuri traditionale, restaurant tip bufet , piscina exterioara si jacuzzi.  Ofera regim de demipensiune sau all inclusive. Camerele de tip superior au fost toate renovate recent.

    Pret sejur : de la 1179 EUR/ persoana

    Pretul include : zbor, taxe aeroport, transferuri, cazare 7 nopti, demipensiune 

    pret de la 1179
  • Melia Zanzibar - de la 1524 EUR / persoana/ sejur!

    Situat in Nord- Estul insulei, la 45 de minute de Stonetown, dispune de 5 restaurante si 4 baruri , precum si un centru spa renumit. Ofera regim de all inclusive. Plaja este situata la 10 minute distanta ( se asigura transfer la plaja la fiecare 30 de minute ) si dispune de beach club, sezlonguri si umbrele. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor posibilitatea de a face diving, snorkeling, kitesurf si alte sporturi. 

    Pret sejur : De la 1524 EUR/ persoana

    Pretul include : zbor cu plecare din Bucuresti, taxe aeroport, transferuri, cazare 7 nopti, mic dejun

    pret de la 1524
  • Zanzibar Serena Hotel - pret la cerere

    Este situat pe malul marii, in centrul Stone Town. Plaja nu este amenajata, insa se asigura transfer gratuit pana la Beach Club Mangapwani ( 30 de minute distanta), unde va puteti bucura de mare si de plaja . Face parte din Small Luxury Hotels of the World, este decorat si mobilat in stil colonial. Restaurantul ofera o panorama superba asupra marii. Il recomandam pentru un sejur de 1-2 nopti, este hotelul perfect pentru a explora centrul Stone Town, insa nu si plajele din Zanzibar. 

    la cerere
  • Hideaway of Nungwi - de la 1380 EUR/ persoana/ sejur!

    Situat pe coasta de Nord - Vest - pe plaja cu nisip alb din Nungwi, la 45 de km de Stonetown. Este amneajat in stil african cu influente arabe si face parte din Leading Hotels of the World. Dispune de un restaurant tip bufet, 2 restaurante a la carte, 2 baruri si o cafenea, piscina , spa si miniclub. Ofera regim de all inclusive. Este unul din cele mai bune hoteluri din Zanzibar. 

    Pret sejur : de la 1380 EUR/ persoana

    Pretul include : zbor cu plecare din Bucuresti, taxe de aeroport, transferuri, cazare 7 nopti cu demipensiune. 

    pret de la 1380
  • Diamonds Gemma dell Est - de la 1550 EUR/ persoana/ sejur!

    Situat pe plaja, in Nordul insulei, ofera servicii de lux, 4 restaurante , 4 baruri , piscina, jacuzzi. Dispune de 138 de camere . Plaja nu este afectata de reflux, se poate inota foarte aproape de mal . Animatie in timpul serilor ( seri tematice, muzica live, spectacole culturale, disco ) . 

    Pret sejur : de la 1550 EUR/ persoana

    Pretul include : zbor cu plecare din Bucuresti, taxe aeroport, transferuri, cazare 7 nopti cu all inclusive

    pret de la 1550
  • Breezes Beach Club Zanzibar - de la 1269 EUR/ persoana/ sejur!

    Situat pe o plaja minunata in partea de Sud - Est , la aprox 50 de minute de Stone Town. Plaja este una din cele mai frumoase de pe insula. Dispune de 3 restaurante , piscina, centru spa ( primul din Zanzibar) . Desi e unul din primele hoteluri de aici, camerele sunt intretinute perfect. Mare parte din ele au vedere la mare. Nu exista televizoare in camere, filosofia hotelului e concentrata in jurul ideii de relaxare. Dispune de teren de tenis, ofera posibilitatea practicarii de windsurf, kitesurf, etc. 

    Pret sejur : De la 1269 EUR / persoana

    Pretul include zbor cu plecare din Bucuresti, taxe aeroport, transferuri, cazare 7 nopti cu demipensiune.

    pret de la 1269
  • Baraza Resort - de la 2592 EUR/ persoana/ sejur!

    A fost recent desemnat hotelul nr 1 din intreaga Africa si se afla in topul primelor 25 de hoteluri pe plan mondial.  Este situat langa Breezes Beach, cu acces la aceeasi plaja, in partea de Sud - Est a Zanzibarului. 

    Dispune de 30 de vile, toate amenajate in stil african cu influente arabe, swahili si indiene, cu antichitati si mobila sculptata manual. Ofera regim all inclusive, la un standard extrem de ridicat.

    Pret sejur - de la 2592 EUR/ persoana

    Pretul include : zbor cu plecare din Bucuresti, transfer, taxe aeroport, cazare 7 nopti cu pensiune completa  

    pret de la 2592
  • Royal Zanzibar Beach Resort - de la 1425 EUR/ persoana/ sejur!

    Situat in Nordul Insulei, beneficiaza de o plaja minunata, neafectata de maree . Este situat in mijlocul unei gradini tropicale si dispune de un restaurant principal , un restaurant grill si patru baruri. Restaurantul Samaki - unde se poate lua cina, contra cost - ofera o priveliste superba asupra marii.  Regim all inclusive . Dispune de 96 de camere  extrem de spatioase ( media este de 80 mp) , centru e fitness, miniclub, baby sitting ( contra cost) , spa. 

    Pret de la 1425 EUR / persoana/ sejur! 

    Pretul include zbor cu plecare din Bucuresti, taxe aeroport, transfer, cazare 7 nopti cu demipensiune. 

    pret de la 1425
  • The Residence - de la 1988 EUR/ persoana/ sejur!

    Este situat in extremitatea Sudica a insulei, in mijlocul unui domeniu de 32 de hectare. Gradinile tropicale se termina pe plaja cu nisip alb, scaldata de apele azurii ale Oceanului. Dispune de 66 de vile, fiecare cu propria piscina, toate beneficiind de serviciile unui majordom privat. Toti oaspetii hotelului au acces gratuit la biciclete, pentru a explora complexul. Centrul spa este renumit pentru tratamentele senzationale, iar oaspetii pot alege sa ia toate mesele in intimitatea propriei vile, sau la oricare din cele trei restaurante. Hotel de top, printre cele mai bune din Zanzibar. 

    Pret de la 1988 EUR / persoana / sejur

    Pretul include : zbor cu plecare din Bucuresti, taxe de aeroport, transfer, cazare 7 nopti cu demipensiune 

    pret de la 1988
  • Kilindi - pret la cerere!

    Este cu totul aparte - a fost proiectat initial pentru  Benny Andersson, unul din membrii grupului ABBA - devenind un etalon al luxului relaxat si o fuziune incredibila intre minimalismul designului scandinav si influentele orientale si indiene care caracterizeaza arhitectura din Zanzibar, pastrand in acelasi timp apropierea de natura . Dispune de 15 vile private, inconjurate de un domeniu de peste 50 de hectare. 

    In fiecare din vile, baia, zona de living si dormitorul sunt dispuse la nivele separate si sunt deschise, astfel incat, oriunde te-ai afla, simti parfumul florilor, auzi sunetul oceanului si cantecul pasarilor . Orice sejur aici e un regal al simturilor si o aventura de neuitat! 

    la cerere