Spania
 • la cerere detalii oferta
  Sevilia, orasul ridicat de Hercule

  Unele orase sunt vizual spectaculoase, altele te cuceresc prin personalitate. Sevilla le are pe amandoua! Flamboianta, carismatica, in continua schimbare, metropola andaluza a fost intemeiata, spune legenda, acum 3000 de ani, de insusi Hercule. Scaldata aproape permanent in soare- caruia ii datoreaza fara indoiala exuberanta, Sevilla e un oras inzestrat cu privelisti, dar mai ales cu sentimente : solemn in timpul Saptamanii Sfinte a Pastelui, somnoros si lenes sub caldura torida a verii, dinamic si jovial pe timp de Fiesta! 

 • la cerere detalii oferta
  Circuit Self Drive Spania 8 zile - Cultura si Traditie Andaluza

  Descopera una dintre cele mai vestite provincii ale Spaniei, o provincie ce atrage prin bijuteriile sale arhitecturale, festivalurile, luptele cu tauri, cultura si.....flamenco!   

 • la cerere detalii oferta
  Vacanta pe Costa Brava

  În zilele noastre frumuseţea Costei Brava continuă să atragă turişti din toată lumea.  Ea a rămas printre destinaţiile preferate ale călătorilor pentru peisajele sale superbe, pentru renumele Barcelonei şi nu în ultimul rând graţie climei sale deosebit de plăcute, pe tot timpul anului.

 • la cerere detalii oferta
  Vacanta in Tenerife

  Ai cel putin doua motive sa-ti petreci vacanta de vara in Tenerife : plajele nenumărate şi diferite una de cealaltă, de la plaje cu nisip auriu, la cele cu nisip negru vulcanic  şi vulcanul Teide - situat la 3700 de metri - cel mai inalt varf din Spania - in mijlocul unei rezervatii naturale, cu o flora deosebita!